DAPATKAN KOMBO 2 BAJU ACTIVEWEAR KHAS BERSEMPENA MAULIDUR RASUL. KLIK SINI!

"BILA PAKAI BAJU SAMA NI.. MAKIN DEKAT DAN SAYANG SAYA KAT AWAK. "
.
Sebelum ni ada beli.. tapi suami tak suka.. sebab katanya design macam cikgu sekolah.. huhuhu.. dah rugi suami taknak pakai. Tapi bila dapat set ni.. Hari2 suami ajak pakai sama.. bertambah sweet plak rasa.. hihi" Puan Sal. Putrajaya

Jom semarakan lagi cinta anda, dengan Set terbaru baju terbaru AsyiQMuslim ni❤️

Kita ada 3 design terbaru untuk Suami dan Isteri

💕Alyana dan Allen

💕Calya dan Carl

💕 Syafnita dan Shawn


Apa yang best sangat baju Set Couple terbaru ni?😍


✅ Warna baju yang terkini dan mudah untuk match-matchy
✅ Size S-3Xl
✅ Material dry fit yang mampu membuatkan anda kurang berpeluh dan wangi sepanjang hari
✅ Kain yang stretchable dan tidak mudah terkoyak
✅ Boleh pakai 100 kali kerana sesuai untuk semua event dan aktiviti riadah

Ehh japp sebelum awak scroll kita ada offer nak bagi untuk 200 orang terawal yang grab combo baju couple ni.‼️

Harga asal – RM 228.00
Postage – RM 13.00

Nilai sebenar set baju couple ni - RM 241.00😳

Tapi sempena launching hari ini kita nak bagi dekat anda diskaun dan free postage ‼️

Harga kasih sayang yang kita nak bagi ini hanya la 🔥RM193.00 sahaja termasuk penghantaran 😍



Offer ni limited untuk 200 orang sahaja tauu

Tekan gambar di bawah untuk grab sekarang👇🏻👇🏻

W3Schools

BACK TO TOP