SELAMAT DATANG ! TAHNIAH! ANDA KINI BERADA DI LUBUK PAKAIAN RIADAH PILIHAN NO. 1 WANITA MALAYSIA

NEW LAUNCHING KHAYRA ACTIVEWEAR

13 JANUARI 2023

"Nak sangat bersukan dekat luar tapi malu laa, baju sukan semua ketat-ketat😩"
"NAK SANGAT BERSUKAN DEKAT LUAR TAPI MALU LAA, BAJU SUKAN SEMUA KETAT-KETAT 😣" Kami di AsyiQmuslim faham sangat apa yang anda rasakan, sebab kami juga muslimah seperti anda. Iya faham sangat .. Teringin sangat nak join family dan kawan-kawan untuk bersukan tapi takde pakaian yang sesuai. Hanya mampu tengok je dari tepi. Nak beli baju sukan plus size tak jumpa brand yang sediakan pakain untuk kita yang berbadan somel nii.. Kalau ada pun mahal betul. Alhamdulillah di AsyiQmuslim kami sediakan pakaian sukan yang sesuai untuk kita yang bertubuh comel. Harga berpatutan pulak tuu..

KEISTIMEWAAN KHAYRA ACTIVEWEAR

βœ…SPORTY ARM STRIPE
Menampilkan imej sporty yang bergaya dan sederhana
βœ…LUBANG IBU JARI
Direka khas supaya dapat membantu mengelakkan bahagian pergelangan tangan terdedah ketika mengangkat tangan.
βœ…SHAPE EFFECT SLIM
Kelihatan slim apabila dipakai pasti akan menaikkan rasa teruja dan yakin untuk melakukan pelbagai aktiviti yang disukai.
βœ…POKET BERZIP
Lebih selamat untuk menyimpan barang semasa melakukan aktiviti-aktiviti riadah.
βœ…SKIRT LABUH
Tampil lebih sopan, yakin dan rasa lebih selamat ketika beriadah keranan labuh skirt menutupi hampir keseluruhan bahagian paha.
βœ…DRI-FIT MATERIAL
Material yang sejuk dan selesa serta sangat strechable
βœ…DOUBLE KNEE PATCH
Dwi-lapisan pada bahagian lutut untuk mengurangkan impak berlaku insiden kecil seperti terjatuh semasa berlari
βœ…JAHITAN TELULANG
Menjamin kekuatan struktur sambungan supaya ianya tahan lasak khususnya semasa buat penggerakkan yang ekstrem
βœ…DESIGN STRAIGHT CUT
Dapat bergerak dengan lebih mudah dan selesa kerana ianya tidak ketat dan sekali gus dapat tampil dengan lebih sopan.

KENAPA BEST SANGAT DESIGN KALINI?

Lebih Exclusive dan Premium

APA BESTNYA KHAYRA NI?

SLIDE UNTUK BACA

OUR COLLECTIONS

SUMMER 2018

JOM JOIN GROUP WHATSAPP UNTUK REBUT HADIAH

WHATSAPP LANA UNTUK LOCK KOUTA