CARDIY UNTUKMU WANITA

There are 7 products.
Showing 1 - 7 of 7 items
  • CARDIY SCINOVY CARDIY SCINOVY
    Available
    CARDIY SCINOVY
    C_SN

    STRESS BILA TERPAKSA TUKAR2 BAJU! . Nak keluar kena baju lain, nak google meet office baju lain! Adoi byk sgt nk kena tukar. Masa dah lah tak cukup! Terima kasih kerana cipta CarDiY yg cantik ni.. soft je warna.. . Dapatkan Harga Special pelanggan terawal sekarang dengan join Group telegram kami sekarang! Harga Promo RM89 Beli dua RM150 sahaja

    RM89.00
  • CARDIY ASZECCA CARDIY ASZECCA
    Available
    CARDIY ASZECCA
    C_AZ

    ** ITEM ADALAH PREODER, Pengeposan akan dibuat 7 hari selepas bayaran diterima bagi memberi ruang kepada Team postage untuk menguruskan order. Kepercayaan dan kesabaran tuan/puan amat kami hargai.

    RM89.00
  • CARDIY CUTENIK CARDIY CUTENIK
    Available
    CARDIY CUTENIK
    C_CT

    STRESS BILA TERPAKSA TUKAR2 BAJU! . Nak keluar kena baju lain, nak google meet office baju lain! Adoi byk sgt nk kena tukar. Masa dah lah tak cukup! Terima kasih kerana cipta CarDiY yg cantik ni.. soft je warna.. . Dapatkan Harga Special pelanggan terawal sekarang dengan join Group telegram kami sekarang! Harga Promo RM89 Beli dua RM150 sahaja

    RM89.00
  • CARDIY POSITIVE CARDIY POSITIVE
    Available
    CARDIY POSITIVE
    C_PT

    ** ITEM ADALAH PREODER, Pengeposan akan dibuat 7 hari selepas bayaran diterima bagi memberi ruang kepada Team postage untuk menguruskan order. Kepercayaan dan kesabaran tuan/puan amat kami hargai.

    RM89.00
  • CARDIY POSITIVE CARDIY POSITIVE
    Available
    CARDIY ENERGY
    C_EN

    ** (NEW PATTERN) ITEM ADALAH PREODER, Pengeposan akan dibuat 7 hari selepas bayaran diterima bagi memberi ruang kepada Team postage untuk menguruskan order. Kepercayaan dan kesabaran tuan/puan amat kami hargai.

    RM89.00
  • CARDIY POSITIVE CARDIY POSITIVE
    Available
    CARDIY SUCCESS
    C_SS

    ** (NEW PATTERN) ITEM ADALAH PREODER, Pengeposan akan dibuat 7 hari selepas bayaran diterima bagi memberi ruang kepada Team postage untuk menguruskan order. Kepercayaan dan kesabaran tuan/puan amat kami hargai.

    RM89.00
  • CARDIY POSITIVE CARDIY POSITIVE
    Available
    CARDIY LUCKY
    C_LC

    ** (NEW PATTERN) ITEM ADALAH PREODER, Pengeposan akan dibuat 7 hari selepas bayaran diterima bagi memberi ruang kepada Team postage untuk menguruskan order. Kepercayaan dan kesabaran tuan/puan amat kami hargai.

    RM89.00
Accept Site use cookies